Dragi sportivi,

toate institutiile respectabile au dezvoltat o filosifie pentru a executa un program. Sportivii si toti cei implicati in acea institutie traiesc dupa aceste filosofii si sunt responsabili pentru actiunile sale.

Filosofia Clubului Sportiv Bucharest Warriors se numeste WARRIORS:

Work hardEfort. Tot timpul depunem 100% efort pentru a executa o sarcina. Doar efortul te va face sa devii mai bun si sa sa-ti realizezi scopurile propuse. Tot timpul trebuie sa-ti testezi limitele - sa nu renunti! Cat de dificila ar fi situatia in care te afli, in teren sau in viata, exista o solutie. Doar prin perseverenta vei reusi. NU RENUNTA!

AwarenessConstientizare. Incearca sa intelegi situatia in care te afli si sa te adaptezi. Doar asa vei deveni mai bun si vei iesi invingator.

Responsibilitate: Tot timpul trebuie sa-ti cunosti rolul, pozitia si situatia. In primul rand esti responsabil familei, serviciului/scolii si apoi Warriors. TU esti responsabil pentru actiunile din viata ta, nimeni altcineva. FARA SCUZE. Comporta-te responsabil, condu responsabil, vorbeste responsabil, joaca responsabil - FII RESPONSABIL!

Respect: Toti avem trecuturi diferite si am crescut diferit. Trebuie sa respectam mediul din jurul nostru. Prin comunicare si intelegere putem trece peste orice obstacol in teren, cat si in afara lui.

Intergritate: Fii sincer fata de tine insuti si fata de cei din jurul tau. Lasa intentiile adevarate sa fie cunoscute.

Ownership: Control. Tu ai controlul asupra viitorului si prezentului tau. Tu decizi cine vrei sa fii si cine esti. Tu decizi ce faci in teren si in afara terenului. Cine sunt eu? R: Eu sunt un Luptator! (Warrior)

ReliabilityIncredere. Tot timpul trebuie sa fii responsabil pentru actiunile tale, rolul tau si pozitia ta in teren si in viata. Doar prin increderea dintre noi, vom putea deveni o echipa. Tu ai un rol, respecta-l si fii omul de incredere a coechiperului tau.

Servant leadershipLeadership. Trebuie sa ai o atitudine de echipa in primul rand. Ajuta-i pe cei ce au nevoie de ajutor. Puterea noastra ca echipa este definita de "cea mai slaba veriga". Cu cat suntem mai puternici ca unitate - cu atat suntem mai puternici ca echipa. Fii prezent pentru cei ce au nevoie de sprijin, pe teren si in afara terenului.

Membrii Clubului Bucharest Warriors respecta si sunt constienti ca noi suntem responsabili pentru actiunile noastre.